Op zoek naar onze vacatures? Klik hier!

Welkom bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof!

Wij zijn een jonge, dynamische praktijk gericht op fysiotherapie in brede zin. Naast de reguliere fysiotherapie bieden wij diverse specialisaties om u nog gerichter te kunnen helpen. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen en samen met u het maximale eruit te halen.

Op deze site kunt u meer vinden over wie wij zijn, wat wij u te bieden hebben, met wie we samenwerken en waar u ons kunt vinden. 

Wij zien u graag terug op één van onze vestigingen!



Maatregelen m.b.t. het coronavirus (covid19)

We krijgen vragen over hoe we omgaan met het Corona-virus binnen onze praktijk. Uw zorg is begrijpelijk, gezien het fysieke contact tijdens de behandeling. 

Per 23 maart 2022 zijn vrijwel alle maatregelen rondom corona opgeheven. Wij hanteren bij de behandeling de richtlijnen van de Rijksoverheid. 

Belangrijk is dat zowel u als uw therapeut zich veilig voelt bij de behandeling. Bespreek twijfel hierover met uw therapeut. We bieden nog steeds de mogelijkheid tot zorg op afstand via eHealth .

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Tilburg Reeshof?

Wij beschikken naast de reguliere fysiotherapie over een brede range aan specialisaties. Onze specialismen

Wij hebben veel kennis over de diverse klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en de behandeling daarvan. Onze aandachtsgebieden

Wij werken veel samen met organisaties en behandelaars in de regio. Onze partners

Unieke veldtraining voor revaliderende sporters

Sinds 2015 is Fysiotherapie Tilburg Reeshof gestart met veldtrainingen. Deze trainingen zijn bedoeld om de kloof tussen de revalidatie in de praktijk en sporthervatting op het veld te dichten. Tijdens deze trainingen zal aandacht besteed worden aan functionele oefeningen gericht op sporthervatting. De training wordt gegeven in kleine groepjes en staat onder begeleiding van een ervaren sportfysiotherapeut. Lees meer »
Veldtraining01
Veldtraining02
Veldtraining03

Wij werken samen met diverse gerenomeerde partners en netwerken

Volg Fysiotherapie Tilburg Reeshof op Social Media