Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243
5045 NE Tilburg
013 - 571 82 14
info@fysiotherapietilburgreeshof.nl
naar website »
Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Noord Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg
013 - 455 26 34
info@fysiotherapietilburgnoord.nl
naar website »
Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Centrum Hart van Brabantlaan 301
5038 LC Tilburg
013 - 463 89 30
info@fysiotherapietilburgcentrum.nl
naar website »
Kindertherapie de Vlieger Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg
013 - 763 07 50
info@kindertherapiedevlieger.nl
naar website »

Herstelzorg covid-19 / corona

Niet iedereen herstelt goed na het doormaken van het coronavirus. Zij blijven last houden van klachten als vermoeidheid, verlies van kracht en conditie, ademhalingsproblemen, benauwdheid, verminderde concentratie en snel overprikkeld zijn. Deze klachten kunnen het dagelijks leven ernstig belemmeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze (long)fysiotherapeuten en ergotherapeut kunnen u helpen weer wat grip te krijgen op uw klachten. Onze fysiotherapeuten onderzoeken uw huidige conditie en stellen samen met u een behandelplan op om deze te verbeteren. Zij hebben tevens aandacht voor uw ademhalingspatroon. Onze ergotherapeut kan met u kijken naar uw dagindeling en hoe u uw energie het meest efficiënt kunt verdelen.
Onze praktijk heeft nauwe contacten met de logopedisten en diëtisten binnen ons gezondheidscentrum, zodat ook zij snel ingeschakeld kunnen worden als dat nodig blijkt.

Vergoeding
Voor mensen die ernstige klachten blijven ervaren is de paramedische herstelzorg opgezet. Deze zorg wordt tot augustus 2022 vergoedt vanuit de basisverzekering (let op: u betaalt hierover wel eigen risico). U komt alleen in aanmerking voor deze herstelzorg als u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist. Overige voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Mocht u niet voldoen aan deze voorwaarden, maar toch klachten hebben, dan kunt u zich ook bij ons melden. De behandelingen zullen dan gedeclareerd worden op uw aanvullende verzekering, als u deze heeft afgesloten. Heeft u deze niet, of heeft u geen fysiotherapievergoeding (meer), dan komen de kosten voor eigen rekening.