Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243
5045 NE Tilburg
013 - 571 82 14
info@fysiotherapietilburgreeshof.nl
naar website »
Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Noord Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg
013 - 455 26 34
info@fysiotherapietilburgnoord.nl
naar website »
Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Centrum Hart van Brabantlaan 301
5038 LC Tilburg
013 - 463 89 30
info@fysiotherapietilburgcentrum.nl
naar website »
Kindertherapie de Vlieger Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg
013 - 763 07 50
info@kindertherapiedevlieger.nl
naar website »

Arbeidsfysiotherapie

Een ontspannen en fijne werkplek is ontzettend belangrijk voor je lichaam.
Fysiotherapie Tilburg Reeshof kan u hierbij helpen.

Werkplekonderzoek/analyse en preventie advies door ervaren fysiotherapeuten, ergotherapeuten en rug- en nekspecialisten. Wij voeren werkplekonderzoeken uit bij bedrijven en particulieren.

Vanuit Fysiotherapie Tilburg Reeshof bieden wij de diverse manieren van werkplekonderzoek aan. Dit kan voor één afzonderlijke werkplek/medewerker. Echter kan dit ook voor een hele afdeling van een groot bedrijf. Waar nodig wordt er zelfs een rugspecialist, ergotherapeut of een arbo-arts bij betrokken. Een nauwe samenwerkingen en korte lijntjes is onze kracht.

Het grootste gedeelte van de werkzaamheden binnen een bedrijf gebeuren tegenwoordig achter een computer. Dit kan grote gevolgen hebben voor het bewegingsapparaat. Veel mensen krijgen klachten door het “ niet bewegen”.
Een werkplek analyse in combinatie met een preventief beweegadvies kan heel veel klachten, met name ook RSI gerelateerde klachten, verminderen dan wel voorkomen.

Een werkplekonderzoek begint met het bekijken van de bestaande situatie. Na dit onderzoek/analyse doen we samen met u de nodige aanpassingen aan stoel, bureau, scherm of werkopstelling. Deze analyse wordt gedaan vanuit een fysiotherapeutisch oogpunt. Uw huidige medische situatie en mogelijke klachten worden hierin meegenomen.
Tevens krijgt u persoonlijk advies over uw situatie en eventueel oefeningen om spierkracht te versterken of houding/mobiliteit te verbeteren.