Fysiotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243
5045 NE Tilburg
T. 013 - 571 82 14
E. info@fysiotherapietilburgreeshof.nl
naar website »
Fysiotherapie Tilburg Noord Schuberstraat 904
5011 CX Tilburg
T. 013 - 455 26 34
E. info@fysiotherapietilburgnoord.nl
naar website »

Shockwave therapie!

Shockwave therapie!

Sinds kort is het bij Fysiotherapie Tilburg Reeshof mogelijk om behandeld te worden middels shockwave. Vooraf wordt middels echografie bepaald wat de staat van het weefsel is en of shockwave de aangewezen behandeling is. Klachten waarbij shockwave toegepast kan worden zijn onder andere hielspoor, verkalking in pezen, tennis- of golferselleboog, slijmbeursontsteking en shin splints.
Wij maken gebruik van de Storz Masterpuls MP100. Deze geeft ballistische radiale shockwaves: golven die ontstaan doordat een projectiel middels luchtdruk tegen het eindstuk van het pistool getikt wordt. Dit is de enige wetenschappelijk geaccepteerde vorm van shockwave.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze praktijk!