Fysiotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243
5045 NE Tilburg
T. 013 - 571 82 14
E. info@fysiotherapietilburgreeshof.nl
naar website »
Fysiotherapie Tilburg Noord Schuberstraat 904
5011 CX Tilburg
T. 013 - 455 26 34
E. info@fysiotherapietilburgnoord.nl
naar website »

Sportspreekuur bij T.S.V. Gudok!

Sportspreekuur bij T.S.V. Gudok!

Vanaf 5 oktober 2016 start fysiotherapeut Thomas Smolders van Fysiotherapie Tilburg Reeshof met een sportspreekuur bij TSV Gudok. Het sportspreekuur zal plaatsvinden op woensdagavond van 19.15 tot 20.15 uur en is voor alle leden toegankelijk. Naast het sportspreekuur zal Thomas voorlichting gaan geven aan trainers en coaches over blessurepreventie.
Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde sporters die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden.
Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van TSV Gudok proberen wij u binnen 24 uur in te plannen. Belt u daarvoor 013-5718214.