Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243
5045 NE Tilburg
013 - 571 82 14
info@fysiotherapietilburgreeshof.nl
naar website »
Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Noord Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg
013 - 455 26 34
info@fysiotherapietilburgnoord.nl
naar website »
Fysiotherapie & Ergotherapie Tilburg Centrum Hart van Brabantlaan 301
5038 LC Tilburg
013 - 463 89 30
info@fysiotherapietilburgcentrum.nl
naar website »
Kindertherapie de Vlieger Schubertstraat 904
5011 CX Tilburg
013 - 763 07 50
info@kindertherapiedevlieger.nl
naar website »

Partners

Osteopathie Tilburg Reeshof

Sinds 1 februari 2017 is Maaike van Dongen haar eigen praktijk in Osteopathie gestart binnen Gezondheidscentrum Forum. Voor meer informatie over de praktijk en osteopathie kunt u terecht op www.osteopathietilburgreeshof.nl.

Hardloopanalyse Brabant

Hardlopen is een ontzettend populaire sport. Helaas kunnen er blessures ontstaan welke het loopplezier bederven. Hardloopanalyse Brabant kan u helpen deze blessures te voorkomen! Voor meer informatie, kijk op Hardloopanalyse Brabant.

Verloskundigenpraktijk Fam

Fam biedt zowel geboortezorg als kindergeneeskundige zorg. Dat betekent dat de zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd en de zorg voor zieke kinderen tot 18 jaar plaatsvindt vanuit één organisatie. De kracht van Fam zit in de afstemming van zorg door verloskundige, gynaecoloog en kinderarts met jou. Zij bekijken samen met jou, je partner en je kind welke zorg jullie nodig hebben en door wie en waar deze het beste geboden kan worden.

Binnen Fam werken we vanuit de visie ‘Family Centered and Integrated Care’ ofwel familiegerichte zorg. Het gezin staat centraal en mag zelf de regie nemen binnen de aangeboden zorg. Ouders en kind(eren) blijven altijd bij elkaar en de zorg wordt steeds met jou als zwangere, het kind of jullie als ouders afgestemd. We werken metéén gezamenlijk dossier. Wanneer de zwangerschap zonder risico’s of complicaties verloopt, mag je natuurlijk ook in een van de buitenlocaties van Fam bij jou in de buurt op controle komen. De verloskundigen van Fam werken in kleine teams om persoonlijke zorg te kunnen waarborgen. 

Meer informatie vindt u op www.fam.nl.

FysOptima

Fysiotherapie Tilburg Reeshof is als partner verbonden aan Fys'Optima. Meer informatie via www.fysoptima.nl

Annatommie mc

Fysiotherapie Tilburg Reeshof is aangesloten bij het fysiotherapienetwerk van Annatommie.
www.annatommie.nl

Focus - Praktijk voor Psychologie

Fysiotherapie heeft een direct samenwerkingsverband met Focus, praktijk voor psychologie en coaching. www.focuspsychologie.nl

Massagepraktijk TopFit

Massagepraktijk TopFit van Addy Aarts is sinds december 2012 officieel partner van Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Hij heeft een eigen praktijk aan huis. Je kunt bij hem terecht voor (sport)massage. Kijk ook op www.massagetopfit.nl.

MvB Personal Training

MvB Personal Training biedt u de mogelijkheid om op een doelgerichte en functionele manier aan uw kracht, conditie en stabiliteit te werken, zowel individueel als in groepsverband. Er wordt bij voorkeur in de open lucht getraind, gebruikmakend van de vele uitdagingen die de omgeving u biedt. www.mvbtraining.nl

Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Looproep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR) is een kleinschalige gezellige loopgroep met als doel om in een ongedwongen, gezellige sfeer te trainen. Voor meer informatie kijk op www.lftr.nl.

Runshop Greg van Hest

Runshop Greg van Hest is onze partner voor alles op het gebied van hardlopen. Greg van Hest gebruikt zijn jarenlange ervaring als professioneel hardloper om zijn klanten van het beste advies en hardloopmateriaal te voorzien. Voor meer informatie kijk op www.runshopgregvanhest.nl

van START tot FINISH

Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof verzorgt 2x per jaar gratis van Start tot Finish trainingen in de Reeshof volgens het beginnersschema van de Nederlandse Atletiekunie. Deze worden gegeven door een ervaren trainer. Kijk voor meer informatie op www.lftr.nl.

VeVa - ROC Tilburg

Fysiotherapie Tilburg Reeshof verzorgt twee keer per week een spreekuur op lokatie bij de opleiding Veiligheid & Vakmanschap van ROC Tilburg. Dit spreekuur is toegankelijk voor alle leerlingen en medewerkers van het ROC.