Fysiotherapie Tilburg Reeshof Ketelhavenplein 243
5045 NE Tilburg
T. 013 - 571 82 14
E. info@fysiotherapietilburgreeshof.nl
naar website »
Fysiotherapie Tilburg Noord Schuberstraat 904
5011 CX Tilburg
T. 013 - 455 26 34
E. info@fysiotherapietilburgnoord.nl
naar website »

Partners

Osteopathie Tilburg Reeshof

Sinds 1 februari 2017 is Maaike van Dongen haar eigen praktijk in Osteopathie gestart binnen Gezondheidscentrum Forum. Voor meer informatie over de praktijk en osteopathie kunt u terecht op www.osteopathietilburgreeshof.nl.

Verloskundigenpraktijk De Zon

Verloskundigenpraktijk de Zon is een hecht team van verloskundigen. Ze zien de groei en geboorte van jullie kind als een bijzonder en natuurlijk proces. Zij staan open voor al jullie persoonlijke wensen tijdens de zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Meer informatie via www.verloskundigendezon.nl.

FysOptima

Fysiotherapie Tilburg Reeshof is als partner verbonden aan Fys'Optima. Meer informatie via www.fysoptima.nl

Annatommie mc

Fysiotherapie Tilburg Reeshof is aangesloten bij het fysiotherapienetwerk van Annatommie.
www.annatommie.nl

Focus - Praktijk voor Psychologie

Fysiotherapie heeft een direct samenwerkingsverband met Focus, praktijk voor psychologie en coaching. www.focuspsychologie.nl

Oefentherapie Cesar - Maud van Dongen

Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft een direct samenwerkingsverband met Maud van Dongen, sportoefentherapie cesar. Je kunt bij haar terecht voor sportanalyses, re-integratie, sportoefentherapie Cesar en revalidatietraining. www.oefentherapiecesar-tilburg.nl

Massagepraktijk TopFit

Massagepraktijk TopFit van Addy Aarts is sinds december 2012 officieel partner van Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Hij heeft een eigen praktijk aan huis. Je kunt bij hem terecht voor (sport)massage. Kijk ook op www.massagetopfit.nl.

MvB Personal Training

MvB Personal Training biedt u de mogelijkheid om op een doelgerichte en functionele manier aan uw kracht, conditie en stabiliteit te werken, zowel individueel als in groepsverband. Er wordt bij voorkeur in de open lucht getraind, gebruikmakend van de vele uitdagingen die de omgeving u biedt. www.mvbtraining.nl

Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof

Looproep Fysiotherapie Tilburg Reeshof (LFTR) is een kleinschalige gezellige loopgroep met als doel om in een ongedwongen, gezellige sfeer te trainen. Voor meer informatie kijk op www.lftr.nl.

Runshop Greg van Hest

Runshop Greg van Hest is onze partner voor alles op het gebied van hardlopen. Greg van Hest gebruikt zijn jarenlange ervaring als professioneel hardloper om zijn klanten van het beste advies en hardloopmateriaal te voorzien. Voor meer informatie kijk op www.runshopgregvanhest.nl

Start to Run

Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof verzorgt, in samenwerking met Runshop Gerg van Hest, de Start To Runtrainingen in de Reeshof. Start to Run is het officieel starters loopprogramma van de Atletiekunie. Kijk voor meer informatie op de site Start to Run.

VeVa - ROC Tilburg

Fysiotherapie Tilburg Reeshof verzorgt twee keer per week een spreekuur op lokatie bij de opleiding Veiligheid & Vakmanschap van ROC Tilburg. Dit spreekuur is toegankelijk voor alle leerlingen en medewerkers van het ROC.